SUSHISTOP VINKEVEEN

SUSHISTOP VINKEVEEN Heerlijke sushi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 380 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SushiStop Vinkeveen. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 21:39 Als altijd weer prima!!!
8 mei 2022 om 21:49 Heerlijk gegeten. Had wel meer willen bestellen ;-) Vanwege Moederdag was t waarschijnlijk druk, maar bezorging verder prima.
2 apr 2022 om 20:08 Heerlijk gegeten en het was er snel!
20 feb 2022 om 20:07 Perfect
1 feb 2022 om 21:52 Alles echt heel lekker!!! De tamaki had naar mijn smaak teveel rijst, maar de boontjes waren warm en de sashimi was overdadig, dus al met al helemaal goed. Snelle bezorging, werd keurig gebeld door de bezorger voor precieze afstemming vh adres.
3 jan 2022 om 11:57 Als altijd weer prima!
21 nov 2021 om 22:16 Weer prima!!
7 nov 2021 om 20:50 Voor €50 sushi besteld. Bij levering geen stokjes en geen saus. Nagebeld voor de soyasaus , dit werd bezorgd. Helaas kregen we maar 2 kleine flesjes soya saus. Niet echt voldoende voor zoveel sushi. Erg jammer!
24 okt 2021 om 1:14 Vroeg besteld voor een bepaalde tijd en dat was prima geregeld. Weer heerlijk gegeten, super sushi en heerlijke garnalen. Aanrader!!
21 okt 2021 om 15:04 Bezorging goed alleen eten was minder. Tonijn sushi smaakte apart.
8 okt 2021 om 21:01 Bezorging was snel, gaf aan 60 min, maar binnen een half uur stond de bezorger op de stoep. Wij hadden 2 poke bowls besteld, was lekker, maar door de sla lijkt het net op een kapsalon. Dus volgende keer bestellen we zonder sla (en cherry tomaten).
15 sep 2021 om 21:54 Vaker besteld, maar gaat in kwaliteit erg achteruit. Dit maal 35 minuten te laat, het warm eten was lauw en kip niet mals. Voor bedrag wat je betaald verwacht je meer.